Diferenciar-se ven

En un moment com l’actual, en què els joves que surten de la facultat s’encaren a un 57 % d’atur juvenil, diferenciar-se i destacar entre els milions que busquen feina no és fàcil.

Enzo Vizcaíno (@henzovic), llicenciat en periodisme, ho ha aconseguit. Ha posat al foc totes les seves habilitats (es defineix com periodista/guionista/redactor/músic/compositor) i ha pujat un vídeo al Youtube on se’l veu cantant el seu currículum al metro de Barcelona, acompanyat pel seu ukelele.

El vídeo, penjat el dilluns 13 de maig, ha volat per les xarxes socials i ja compta amb més de 90.000 visites. Els mitjans de comunicació no s’han fet esperar: El Mundo, la Cadena SER i El Periódico, entre altres, ja se n’han fet ressò.

Amb ben pocs recursos, l’Enzo ha aconseguit que decenes de mil·lers de persones hagin girat la mirada cap a ell i en parlin. Poca broma. Si recollís en un dossier com va sorgir la idea, com es va dur a terme, quin va ser l’impacte en mitjans i xarxes socials i quin resultat en va obtenir, tindria la carta de presentació ideal per demanar feina a una agència de comunicació.

Si ha aconseguit una feina o (encara) no, no ho sabem, però que ha fet una magnífica (i massiva) mostra de la seva personalitat atrevida i de les seves habilitats creatives i comunicatives, no n’hi ha cap dubte. Esperem que quan l’Enzo trobi feina, ens ho exliqui.

Article publicat al blog de l’agència Manifesta Comunicació Corporativa.

2 comments

  1. Gran Articulo, Violeta.
    Un video es la mejor arma en internet a coste = 0
    Pero el trabajo previo de montarlo y editarlo es mucho mayor que el articulo escrito o incluso la infografia, en mi web tengo 103 artículos escritos y solo un video y una infografia…
    Tambien hay que pensar que youtube es la web numero 2 del mundo en visitas y es viable posicionar un video mientras que un texto seria practicamente imposible

    1. ¡Gracias por el comentario, Jaime! 🙂 Todo depende de cuál es el objetivo y el target en cada caso: si con un vídeo llegas a la gente que te interesa y con 100 artículos no… ¡pues tocará hacer vídeos! Ya lo discutiremos 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: