Un comunicat de dues línies… comunica?

Imatge del comunicat de dues línies del PP sobre Bárcenas.

Imatge del comunicat de dues línies del PP sobre Bárcenas.

El PP va reaccionar amb un comunicat de dues línies a la decisió del jutge Pablo Ruz de decretar presó incondicional i sense fiança per a Luis Bárcenas, que va ser tresorer del PP durant més de 20 anys. “El Partit Popular manifesta, com ha fet sempre, respecte a les decisions judicials en tots els procediments”. Disset paraules, i buides de contingut.

Un comunicat de dues línies que no diuen res… comunica? I tant! Comunica un missatge molt clar: “no volem comunicar res”. A partir d’aquí, el ventall de possibles interpretacions és infinit i fàcilment inclourà la sospita, l’ofensa per falta de respecte i la indignació. Potser hagués estat millor opció, tenint en compte que el partit ja havia dit que no comentaria la decisió del jutge, no enviar cap comunicat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: