Trio la píndola vermella: sóc free(lance)!

logovio4Ha arribat el moment: trio la píndola vermella, com en Neo a l’inici de Matrix. Després de més de set anys treballant en comunicació a mitjans, organitzacions i agències de relacions públiques (si voleu més detalls, mireu el meu currículum) i de dos anys ampliant horitzons a la Xina, he decidit fer el salt i independitzar-me.

La meva aposta és per combinar les meves tres grans conviccions  personals i professionals: 1. La comunicació, les interaccions de tot tipus, són el germen de la innovació i del progrés social, empresarial i personal. 2. Vivim un canvi de paradigma en què les empreses amb més possibilitats d’èxit són les que es comprometen amb el canvi social, connecten amb els seus públics i s’erigeixen en actors rellevants de les seves vides. 3. Tenim la sort d’estrenar una era en què Internet està multiplicant les possibilitats d’interacció i ens ofereix una plataforma ideal per construir vincles.

Emprenc, doncs, el camí, amb aquell regust agredolç, entre l’emoció del tot és possible i el temor a no arribar-hi, que tenen les aventures que s’engeguen amb el sarró ple de raons i d’idees i un full de ruta indefinit a consciència.

Res em plaurà més que contribuir a impulsar els projectes d’aquelles persones, organitzacions o empreses que em facin confiança.

Si voleu acompanyar-me, preneu nota…

…del meu blog per saber què penso de les tendències, eines i debats sobre comunicació empresarial i social

…del meu Twitter per saber què m’inquieta cada dia

…del meu LinkedIn per saber què faig i què he fet

Qualsevol d’aquestes vies serà bona per contactar-me i imaginar possibles col·laboracions. Si sou dels que aneu per feina i voleu escriure’m directament, aquí trobareu la meva adreça d’email. Fins aviat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: