Al novembre, més debat sobre Internet a l’EBE 2013

EBE13_1140x265_negroL’EBE 2013 (Evento Blog España), un dels esdeveniments de referència per debatre sobre l’evolució d’Internet, les xarxes socials i la comunicació 2.0, ja té dates per a la seva vuitena edició: es celebrarà els dies 15, 16 i 17 de novembre a Sevilla.

Després dels 2.500 assistents de l’edició passada, enguany els organitzadors d’EBE preveuen reunir 3.000 professionals de la comunicació i apassionats del món d’Internet i les noves tecnologies.

El tema que articularà el debat serà “Disrupción Global”: sense dubte, Internet ha canviat els nostres costums, les nostres professions, la manera com ens comuniquem i fem negocis… Però també ha revelat noves formes de control i noves amenaces a la privacitat dels individus i als drets civils. Així les coses, podem dir que les noves tecnologies han suposat un canvi profund en l’organització de la nostra societat? O simplement són noves eines al servei dels processos de sempre?

Per seguir l’evolució de la convocatòria, visiteu el seu blog o seguiu-los a Twitter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: