Trista viralitat: El vídeo dels joves emigrats

Un emotiu vídeo amb rerefons polític salta de mur en mur aquests dies. Amb més de 1.300.000 visites en cinc dies, “La sorpresa. Dedicado a todos los que están lejos” mostra la sorpresa que dos joves valencians donen a les seves famílies en tornar sense previ avís de Mèxic, on resideixen.

El vídeo acaba amb un missatge als dirigents polítics: “Quizá en las cuentas oficiales figuren como residentes en el extranjero, pero deberían aparecer como nuevos exiliados producto de la ceguera de nuestro país”. Y un desig: “Esperamos que nos dejéis volver”. A Twitter, el link vola de la mà de l’etiqueta #dejadnosvolver.

Tot i que personalment no m’hi sento identificada i el trobe excessivament llarg i demagògic, és un vídeo trist que voldria no haver vist mai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: