“No es país para tontos”: la campanya de Media Markt amb faltes d’ortografia

Amb el lema “No es país para tontos”, Media Markt ha engegat la seva nova campanya, protagonitzada per un grup d’amics, representats amb guinyols, que viuen a sobre d’un establiment de la cadena. Els amics procedeixen de diferents parts de l’estat i comparteixen pis i aventures irreverents en línia amb la ja característica línia publicitària de la companyia.

En un intent de generar empatia amb els consumidors d’arreu de l’estat, als vídeos de la campanya cadascun dels personatges parla en castellà amb un accent diferent i utilitzen algunes paraules i expressions en la llengua corresponent. Però, ai! Escriure és una altra història… A continuació us mostrem com Media Markt ha representat les diferències lingüístiques als banners de la campanya; jutgeu vosaltres mateixos.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: