Fotoperiodistes a Instagram: una finestra al món

Després de l’èxit de l’aplicació per a smartphones i del primer rebuig per part del món de la fotografia, fa ja un temps que alguns professionals han reconegut el seu potencial divulgador i han començat a utilitzar-la.

Us recomanem aquest article de Mashable amb una llista de 14 fotoperiodistes d’arreu del món que utilitzen Instagram per donar-nos l’oportunitat de mirar per un foradet llocs tan recòndits com Corea del Nord o els impressionants paisatges de la sequera a la Banya d’Àfrica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: