Periodisme i Internet: tot un món per explorar

GENEl proper mes de juny, coincidint amb la cimera mundial de la la Global Editors Network (GEN) es celebrarà a Barcelona la final de l’Editors Lab Hackdays, una sèrie de trobades en què periodistes de diferents mitjans s’ajunten i competeixen amb aplicacions tecnològiques aplicades al periodisme.

Us recomane l’article de Silvia Cobo Hack the newsroom: mucho camino por recorrer, on la periodista experta en Internet explica els projectes que es van desenvolupar en la Hackathon, celebrada al Col·legi de Periodistes el passat mes de març. El tema eraaplicacions i serveis per seguir les eleccions i el guanyador d’aquesta fase local de la competició va ser el de La Vanguardia, que va presentar un sistema per analitzar sentiments a través de Twitter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: