Màrqueting de continguts, periodisme de marca, branded content… Què és què?

BrandJournalismSón les noves paraules de moda en el sector de la comunicació corporativa. Màrqueting de continguts, periodisme de marca, branded content… Però, de què parlem exactament? Que són els continguts? Per a tractar de posar una mica de llum sobre aquests conceptes sovint confusos i sobre totes les tècniques de narració de la marca que les noves (i velles) tecnologies han posat al nostre abast, l’experta en estratègia de continguts Eva Sanagustín prepara el llançament de l’e-book “Contenido eres tú” per al proper 9 de juny.

Coordinat per Sanagustín, el llibre comptarà amb 12 capítols escrits per experts de les diferents disciplines o perspectives que conviuen dins l’univers dels continguts: estratègia de continguts, inbound marketing, comunicació en xarxes socials, SEO, màrqueting digital, transmedia storytelling, marca personal… Per fer-vos una idea i llegir una introducció a cada capítol, podeu visitar el Flipboard dedicat al nou ebook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: