Congrès internacional de cultura digital, comunicació i societat

congres (2)

“Reflexionar sobre el pasado para comprender el presente y mirar hacia el futuro”. Amb aquest eslògan es presenta el Congrès Internacional “Cultura digital, comunicació i societat” que el grup d’investigació Cyberspace Working Group de la Facultat de Comunicació de la Universidad San Jorge de Saragossa prepara per als dies 16 i 17 de març de 2015.

Quotidianitat digital, demandes dels usuaris, creativitat, educomunicació, patrimoni històric i arxius… El congrès reunirà acadèmics i professionals per a analitzar i debatre sobre els escenaris presents i futurs de la comunicació digital en diferents sectors clau per a l’evolució de les societats modernes.

Les línies de debat seran: 1) Models de comunicació en entorns digitals i online; 2) ètica, comunicació, cultura i espai públic en la cibersocietat; 3) creativitat i noves tendències digitals; 4) educomunicació; 5) patrimoni històric i arxiu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: