Twitter compra Periscope i guanya una batalla en la guerra pel vídeo en directe

periscope

Encara no funcionava i Twitter ja l’havia comprada. És l’aplicació Periscope, ara part de l’imperi Twitter, que permet emetre vídeo en directe. Els seguidors poden veure el vídeo seguint un enllaç i comentar-lo durant 24 hores. Després la gravació pot o bé desaparéixer o bé romandre a la xarxa, segons el que decideixi l’autor. Twitter espera així que s’utilitze la xarxa social per a events d’actualitat política, social i econòmica.

Les presses de Twitter per adquirir Periscope, com va fer amb Vine, donen una pista de com estan els ànims a Silicon Valley, on els desenvolupadors es trenquen les banyes per trobar maneres de maridar la febre de la missatgeria instantània amb la febre del vídeo. La última sensació és Merkaat, que només en unes setmanes ha aconseguit milions d’usuaris.

El País en parla més en detall a la seva secció de tecnologia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: